Blogs » Sports » angiveligt Marina Granovskaia

angiveligt Marina Granovskaia


 • fodboldtrøjer


  Thomas Tuchel har angiveligt Marina Granovskaia den  Tottenham Trøje, Køb Fodboldtrøjer

  tuchel erstattede frank billige fodboldtrøjer salg manchester city til titlen


  Chelsea -chefen Thomas Tuchel har angiveligt Marina Granovskaia den prioriterede position, han vil skrive under på til sommer, og Blues -direktøren gør allerede fremskridt med sin jagt. Tuchel erstattede Frank Lampard tidligere på denne sæson, og han viste en øjeblikkelig succes ved at slutte i top fire og vinde Champions League.

  Chelsea -bestyrelsen er parate til at bakke Tuchel op i sommervinduet, og han har tilsyneladende bedt dem fokusere på at hente en ny angriber Tottenham Trøje.

  Tammy Abraham affyrede 12 mål i alle turneringer for vestlondonerne i sidste sæson, men han forventes at blive flyttet videre

  fotbollströjor barn.

  Veteranen forward Olivier Giroud fik forlænget sin kontrakt til 2022, men han er forbundet med et skifte til AC Milan køb fodboldtrøjer.

  Chelsea mente, at de havde fundet deres langsigtede nr. 9 i Timo Werner, der kom fra RB Leipzig sidste sommer, men han har kæmpet foran målet Maglie Calcio A Poco Prezzo.

  Tuchel føler, at indbringelse af en produktiv hitman vil overføre vestlondonerne til ægte titelkandidater.

  Erling Haaland er ifølge Daily Mail den mest eftertragtede mand af Tuchel, men Borussia Dortmund ønsker først at sælge den 20-årige til næste år.

  Romelu Lukaku og Harry Kane er også på Tuchels ønskeliste, men disse mål vil sandsynligvis ikke flytte til Stamford Bridge.

  Et par justeringer til Tuchels hold kunne se dem blive en af ​​de farligste kræfter i Premier League.

  Og den tidligere midtbanespiller Michael Essien regner med, at de kan blive ved med at slå Manchester City til titlen.