Blogs » Shopping » Fotbollströjor Sverige

Fotbollströjor Sverige • kontrakt med den italienska sidan


  Mittbacken Milenkovic har varit ett


  Fotbollströjor Sverige, Köpa Fotbollströjor  mittbacken milenkovic har eget tryck på fotbollströjor fonseca och gennaro gattuso

  Spurs kan äntligen slå till med förhandlingsavtal för potentiella värvningar efter att ha avslutat sin långa tre månaders jakt på Jose Mourinhos efterträdare.
  Mittbacken Milenkovic har varit ett långsiktigt mål för klubben och kopplades till en flytt till norra Londonborna innan Nunos utnämning.
  Han har bara ett år kvar på sitt kontrakt med den italienska sidan och Spurs kan förvärva honom för en nedsatt avgift, med Fiorentina som eventuellt inte vill låta en viktig tillgång lämna gratis nästa sommar.
  Tottenham befann sig ofta korta på mittbacken förra säsongen. Eric Dier, Toby Alderweireld, Davinson Sanchez och Joe Rodon roterades av Mourinho och senare den tillfälliga huvudtränaren Ryan Mason.
  fotbollströjor sverige Bolognas Takehiro Tomiyasu är också ett mål och ett avtal för försvararen tros vara längre ner på linjen för försvararen, med Nuno som stänger in på hans första värvning.
  Den portugisiska huvudtränaren och sportchefen Fabio Paratici vill lägga till två mittbackar i sommar eftersom Toby Alderweireld har berättat för klubben att han vill lämna, fortsätter rapporten.
  köpa fotbollströjor Ordförande Daniel Levys sommar kommer att bli mer upptagen med återkomsten från Euro 2020 av den vilse anfallaren Harry Kane.
  Englands kapten har också klargjort att han vill lämna i en strävan efter att lägga till en stor trofé i sin lista över personliga utmärkelser.
  Goedkope Roma shirt Kane hade en långsam start på turneringen men slutade med fyra mål i knockout-omgångarna, inklusive semifinalvinnaren mot Danmark.
  Spurs har det mesta av kraften i dynamiken på grund av att Kane fortfarande har tre år kvar på det sexåriga avtal som han skrev 2018.
  Manchester City, Manchester United och Chelsea är några av de få klubbar över hela världen som har råd att ta honom från Spurs, även om Levy inte vill sälja till en rival i Premier League.
  Problemet ställer Nuno inför en knepig första månader som chef efter att ha utsetts till Mourinhos efterträdare i slutet av juni.
  Nuno lämnade Wolves efter höjdpunkten på säsongen och Spurs flyttade för att säkra hans värvning efter att inte ha kommit överens om villkor med var och en av Antonio Conte, Paulo Fonseca och Gennaro Gattuso.

  Russland Drakter
  Island Trøje Børn
  Chile Draktsett
  Maglie Calcio Serbia
  Billige Belgien landsholdstrøje
  atletico madrid trikot auswärts
  Billige Roma Fotballdrakter
  Brasilien Tröja
  Maglia Olympique Lyonnais Femmina
  fotbollströjor sverige
  Maglia Bayern Monaco Bambino 2022