Blogs » Entertainment » andra nio som gick tillbaka

andra nio som gick tillbaka


 • fotbollströjor

  andra nio som gick tillbaka  Det spanska paret och italienska

  det spanska paret och billiga fotbollströjor online deklaration i framtiden


  UEFA har inlett disciplinära förfaranden mot Barcelona, ​​Real Madrid och Juventus för deras roll i det misslyckade försöket att bilda en utbrytande Super League.

  Det spanska paret och italienska jättar var tre av de 12 grundläggande lagen med de andra nio som gick tillbaka på idén efter betydande supporter och regeringsmotstånd.

  Barca, Real och Juve har hittills vägrat ge upp sina förhoppningar om att bilda Super League, varför europeisk fotbolls styrande organ går in för att vidta åtgärder köpa fotbollströjor.

  'Efter en undersökning som utförts av UEFA: s etik- och disciplininspektörer i samband med det så kallade' Super League '-projektet har disciplinära förfaranden inletts mot Real Madrid, Barcelona och Juventus för ett potentiellt brott mot UEFA: s rättsliga ramar', läser UEFA 's uttalande. 'Ytterligare information kommer att göras tillgänglig så småningom köpa fotbollströjor.'

  De nio andra klubbarna, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United och Tottenham Hotspur, samt AC Milan, Inter Milan och Atletico Madrid har kommit överens om att göra ett sammanlagt bidrag på 18,4 miljoner dollar till barn- och gräsrotsfotboll över hela kontinenten Nouveau Maillot foot pas cher.

  Dessutom kommer 5% av deras UEFA-tävlingsintäkter att hållas kvar under en säsong från början av kampanjen 2023-24 med de pengarna som ska fördelas om och alla nio har återförpliktat sig till UEFA med rejäla böter om de går med i några anknutna tävlingar eller bryter mot villkor av deras kollektiva deklaration i framtiden.

  bayern munchen drakt
  köpa fotbollströjor
  real madrid trøje
  fodboldtrøjer tilbud
  borussia dortmund drakt
  nuova maglia roma
  fodboldtrøjer
  magliette calcio
  liverpool drakt
  billige fotballdrakter
  maglie calcio a poco prezzo