Blogs » Sports » Manchester United Drakt

Manchester United Drakt • spilte sammen siden sistnevnte tilbake


  Fernandes og Ronaldo spilte sammen siden sistnevnte tilbake


  Juventus Drakt, Manchester United Drakt, Billige Fotballdrakter  men vm-kvalifiseringen har fotballdrakter fernandes i samme

  Det var første gang Fernandes og Ronaldo spilte sammen siden sistnevnte tilbake til Old Trafford.
  Men VM-kvalifiseringen har uten tvil dempet forventninger som Ronaldo kunne trives sammen med Fernandes på Old Trafford.
  juventus drakt Duoen kjempet for å koble mot irsken, med Ronaldo med bare ett skudd i hele halvparten.
  Det skuddet var fra en tidlig straff, som hadde vært kontroversisk vunnet av Fernandes, men Ronaldo så sitt spot-kikket reddet av Gavin Bazunu.
  Men etterpå fant de nye lagkamene det vanskelig å koble til, til tross for vertene som dominerer besittelse.
  manchester united drakt Santos 'menn hadde 69 prosent av ballen i første omgang, men de klarte ikke å skape mange sjanser som truet Bazunu mål.
  Fernandes og Ronaldo mistet også ofte ballen da de forsøkte å ta på seg irske forsvarere, slik at de besøkende kan lansere hurtige motangrep.
  billige fotballdrakter Mens de hadde lite av besittelsen, var det Stephen Kennys Irland som åpnet scoring på Estadio do Algarve.
  På kuspet av halvtid, pisket Jamie McGrath i et hjørne, hvilken Sheffield United Defender John Egan kikket inn i det fjerne hjørnet.
  Ronaldo utjevnte seg for vertene med en tøffe topptekst som fant en vei forbi Bazunu i siste øyeblikk av normal tid.
  Han slått da spillet helt på hodet med en annen overskrift på baksiden i siste sekund av kampen, som fløy forbi Bazunu og hevdet alle tre poeng for sitt land.
  Portugal hadde distribuert en 4-3-3 formasjon for å starte spillet, med Ronaldo spearheading angrepet og Fernandes i sentrale midtbanen.
  Det er en formasjon at Ole Gunnar Solskjaer er ivrig etter å ta inn på United, i et forsøk på å utnytte så mange angripende spillere som mulig.
  Men på bevis på onsdagens seier kan en slik formasjonsendring mislykkes i å få det beste ut i Fernandes og Ronaldo.
  Ronaldo syntes å være flyttet ut til venstrefløyen for andre halvdel, men igjen Portugal sliter med å trenge inn i den irske backen.
  Strugglene nådde et slikt punkt som Fernandes ble erstattet like etter timesmerket, til den synlige frustrasjonen av midtbanen.
  Selv om Ronaldo vunnet spillet for vertene, vil kampen gjerne tvile på United på den beste måten å utnytte både Ronaldo og Fernandes i samme lag.

  Magliette Spagna
  Prima Maglia Portogallo Poco
  Dame Draktsett
  fotbollströjor sverige
  Nuova Maglia Napoli Bambino
  Maglia Da Calcio
  chelsea Fodboldtrøje
  PSG Paita
  Magliette Sevilla
  Magliette Calcio Bambini Barcellona
  Nuova Maglia Juventus Bambino