Blogs » Shopping » Tottenham Drakt

Tottenham Drakt • kommer til det kommende overgangsvinduet


  Hendersons spilletid falt fra en klippe de siste


  Real Madrid Drakt, Fotballdrakter, Tottenham Drakt  david de geas tilbakevending fotballdrakter barn xxl avgjørende handling

  Etter å ha dratt nytte av et etterlengtet løp i laget mot slutten av forrige kampanje, har Hendersons spilletid falt fra en klippe de siste månedene.
  David De Geas tilbakevending til form, til tross for Uniteds generelle kamp, ​​kom på det verst mulige tidspunktet for Henderson som raskt faller ut av England-striden.
  Med Qatar-VM rett rundt hjørnet, er hans internasjonale utsikter angivelig i sentrum av hans beslutningsprosesser når det kommer til det kommende overgangsvinduet.
  real madrid drakt Gitt at hans nåværende avtale løper til 2025, kan en slik ordning være gunstig for de røde djevlene, men Henderson er angivelig opptatt av å forlate på permanent basis.
  Stopperen har allerede vært på tre separate utlånsperioder mens han var på bøkene til United, klubben han begynte i i en alder av 14.
  fotballdrakter Han har også visstnok hatt private samtaler med Solskjær, selv om nordmannen ikke var i stand til å gi garantier om spilletid fremover.

  tottenham drakt Old Trafford er ikke akkurat et sikkert sted å være for tiden, med Solskjærs fremtid hengende i en tynn tråd.
  fodboldtrøjer Utsiktene til å jobbe under Zinedine Zidane, Mauricio Pochettino eller Erik ten Hag kan være spennende for en spiller som Henderson, men det kan også skape bekymring for sikkerheten til hans stilling i klubben.
  United-styret antas for øyeblikket å være splittet i tanken om å sparke Solskjær, med mangel på alternativer som forsinker enhver avgjørende handling.